Så fungerar det att bygga en altan

Innan man börjar bygga en altan behöver man förstås bestämma sig för vilken typ av altan man vill ha. Detta är inte bara viktigt för att vi ska kunna ge dig rätt altan, utan även för att veta om du behöver ansöka om bygglov eller inte. Det kan bland annat bero på höjden på din altan.

Självklart är det också viktigt att välja ut en bra plats för altanen. Av förklarliga skäl får detta för de flesta gärna vara en plats med så många soltimmar som möjligt.

För att göra altanen hållbar är det viktigt att man förser den med en bra grund. Beroende på hur markförhållandena ser ut där du vill ha din altan kan det även krävas olika typer av markarbete innan vi börjar med att bygga en altan åt dig.

Vilket material?

Innan vi kan hjälpa dig med att bygga en altan är det förstås också viktigt att du bestämmer dig för vilket material du vill använda. Vi kan förse dig med rådgivning kring detta om du så önskar. Med tanke på det nordiska klimatet är det viktigt med ett hållbart och slitstarkt material när du ska bygga en altan.

Vi är baserade i Riala

Vi är ett byggföretag med bas i Riala, Stockholm. Naturligtvis betyder inte det att du också måste vara baserad i denna del av staden för att kunna få hjälp av oss med att bygga en altan, utan vi riktar oss till kunder över hela huvudstadsområdet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify